Hoidised  » Moosid ja keedised

Aroonia-õunakeedis

Keskmine hinne: 3.48 Allikas: 100 rooga
Viin annab sellele hoidisele ainult erilise maitsenüansi, joovet nii väike kogus ei suuda tekitada. Põhimõtteline alkoholivastane võib viina muidugi välja jätta.
Kogus: 1 portsjon
Sulata suhkur keevas vees ja lase tasakesi 10 minutit keeda. Lisa puhastatud marjad ja poolitatud õunad, millest on seemnekojad välja võetud. Lase 30 minutit vaikselt keeda.
Eemalda vaht, lisa viina ja jaga moos kohe steriliseeritud purkidesse. Sule purgid kohe õhukindlalt. Säilita toatemperatuuril.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
maika 07.sept 2014 19:45
Teen juba teist aastat! Väga hea hapukasmagus keedis!
Naine36 25.aug 2012 14:55
Moosisuhkruga tuleb hea paks, kuigi panin suhkrut isegi nõutust vähem tuli ikka väga paks, minu maitsele oleks võinud ikka veidigi vedelam olla, aga muidu hea ja lihtne taha!
:D 25.sept 2011 14:23
Minul viina polnud aga panin kirsilikööri, sellega ka jube hea :P
karin111 04.sept 2011 14:28
kas tuleb teha moosisuhkru või tavalisega?
Naine36 04.sept 2011 12:23
Eile keetsin ja on väga maitsev! Täna hommikul maitsesin ja oli üllatavalt meeldiva maitsega, arooniaid oli poole rohkem, kuid õunu panin retsepti järgi, oleks võinud tohkem olla, moosisuhkrut panin ka veidi vähem. Tuli mõnus hapukas moos, hommikul pakkusin seda õunakoogi peale, keele viis alla!
neiu383 28.sept 2010 15:01
oi kui hea:P tegin esimest korda ja nüüd käin külmkapi vahet, kui magusaisu tuleb, võtan jälle lusikatäie. Röstsaia peal ka hea. Tegin viinaga ja jätab väga hea meki juurde.
neiu383 28.sept 2010 15:01
oi kui hea:P tegin esimest korda ja nüüd käin külmkapi vahet, kui magusaisu tuleb, võtan jälle lusikatäie. Röstsaia peal ka hea. Tegin viinaga ja jätab väga hea meki juurde.
moor 04.mai 2010 19:02
Väga hea moos! Et olen selles eas, kus juba hambaid hoitakse, lasin saumikseriga kõik püreeks. Söön seda talv otsa, ega saa ikka isu täis.Soovitan kindlasti viina panna, see tõstab maitseomadusi tunduvalt.
Sille 13.okt 2009 16:36
panin viiina ja tuli väga hea.
Hindaja 27.sept 2009 19:31
Üllatavalt hea moos (viina ei pannud)
koidu 13.sept 2009 21:19
Tere.Proovisin ära ja tunnistan väga heaks moosiks.Viin mahendab seda aroonia tugevat maitset ja annab moosile luksusliku maitse.kasutasin moosisuhkrut.soovi-
tan köigil proovida,kuna aroonia on tunnistatud sajandi marjaks.
Pirke 04.sept 2008 09:08
Toatemperatuuril säilitamine. Eeldan, et tänu viinale ikka säilib???
1