Uudiskiri Instagram Facebook
 
Moosid ja keedised

Tikrimoos

Moosid ja keedised

Tikrimoos

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Suvel keedetud tervete marjadega tikrimoosist on talvel hea kisselli teha.

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 kg Karusmarjad ehk tikrid (soovitavalt punased)
1 dl Vesi
700 g Suhkur
Puhasta marjad ja pane koos veega potti. Lase tasakesi keema tõusta ning keeda siis kaane all aeg-ajalt segades 10–15 minutit. Lisa suhkur ja keeda segades veel 15 minutit, eemalda vaht. Vala moos kuumalt steriliseeritud purkidesse ning sule õhukindlalt.

Kogustest valmib 1,5 liitrit moosi.

KOMMENTAARID

stardollar 16.aug 2012 21:08
Väga vedel sai ;)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke