Hoidised  » Moosid ja keedised

Õuna-astelpajukeedis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Astelpajumarjad annavad õunakeedisele meeldivalt hapuka maitse ja rikkalikult vitamiine.
Kogus: 1 portsjon
Püreesta astelpajumarjad sauseguriga. Koori ja tükelda õunad. Kalla marjad-õunad potti ning mõõda hulka suhkur, keeda väiksel tulel aeg-ajalt segades 30 minutit. Tõsta keedis kuumalt steriliseeritud purkidesse ja sule õhukindlalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
maiukene 26.aug 2012 22:45
Tegin ka täna,päris nämma tuli.Ainult astelpaju seemned vähe imelikud sees,
Heliis 15.sept 2011 08:54
oivaline moos! isegi lapsed söövad isukalt, kuigi muidu nad astelpajumarjadest lugu ei pea.
1