Hoidised  » Moosid ja keedised

Magushapu sibulamoos

Keskmine hinne: 4.05 Allikas: 100 rooga
Kogus: 1 portsjon
Selles roas saad ära kasutada punase veini jäägid, mille võid asendada ka vee ja punase veiniäädika seguga. Punaste sibulate puudumisel kasuta tavalisi valgeid mugulsibulaid ja asenda punane vein või veiniäädikas valgega. Lõika sibulad peeneks ning hauta koos veini, kaneeli ja marlisse seotud nelgiteradega madalal
kuumusel 20 minutit. Eemalda maitseained, lisa keedisesuhkur ja lase veel 15 minutit keeda. Maitsesta soovi kohaselt sidrunimahlaga. Tõsta salat väikesse purki ning pane jahedasse, kus see keedisesuhkrus sisalduva pektiini mõjul tardub. Tavalise suhkru kasutamisel jääb segu voolavam.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
trepp 28.sept 2009 15:39
sibulamoosi pakkus oma retsepti järgi Viljandimaal Olustvere nn. moosimessil üks naisterahvas Viljandimaalt Uusnast. Sellels olil see omapäraselt magus. Ta sai esimese auhinna. Kuid jah... see polegi siis tema väljamõeldis... kurb, kui inimesed petavad.
Lisbu 26.sept 2009 20:58
Spetsiifilise maitsega, tegin kingiks ja nagu pärast kuulsin 3-st kaks viskasid ära.
1