Uudiskiri Instagram Facebook
 
Moosid ja keedised

Naadi-rabarberimoos

Huvitav rabarberimoos.
Retsept
2 osa Naat
3 osa Rabarber
SOOVI KORRAL
suhkur
Peenestatakse, kuumutatakse, lisatakse soovi järgi suhkrut, segatakse keema tõusmiseni ning tõstetakse kuumana purkidesse ja suletakse õhukindlalt. Oblikhappe paremaks lendumiseks keeta suppe kaaneta.

KOMMENTAARID

jannu 25.juuni 2009 01:02
ma arvan ennem lastakse suhkrus seista ja siis keema, tekib ju nii ka mingi vedelik sinna :P
lello 29.mai 2009 18:12
Minul ka sama küsimus?
lühis 23.mai 2009 19:51
Ja kas vett ei pandagi kuumutamisel? Kui on vajalik, siis kui palju?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke