Uudiskiri Instagram Facebook
 
Moosid ja keedised

Sibulane sõstramoos

Moosid ja keedised

Sibulane sõstramoos

Raili Mikk Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Seest suuruviiruline, pealt mustasõstrane.

40-60 min

Retsept
300 g Punane sibul
Või
Oliiviõli
0.5 dl Vesi
400 g Must sõstar
4 dl Suhkur
1 dl Portvein
Kaneel
1. Koori sibulad, lõika pooleks ja viiluta.
2. Hauta sibulaid pannil või-oliiviõlisegus umbes 20 minutit. Pane juurde vesi, suhkur ja mustad sõstrad. Keeda, kuni marjad on pehmed. Lisa portvein ja kaneel ning hauta veel veidi.
3. Kalla segu purkidesse ja sulge õhukindlalt.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes