Hoidised  » Moosid ja keedised

Maasika-rabarberimoos kaneelikoore ja vanillitähnidega

Keskmine hinne: 1.77 Allikas: Oma Maitse Autor: Maru
Moos on rabarberiselt hapukas ja maasikaselt magus. Imeilusa värviga, kaneelise kõrvalnüansi ning vanillise suurpanusega. Kogus 700 ml.
Valmistusaeg: 40-60 min
1. Lase hakitud rabarberid ja puhastatud ning vajadusel poolitatud maasikad parajas paksupõhjalises potis vähese veega keema. Libista sekka kaneelikoor ning vanillikupar. Hoia tuli ohjes ning sega aeg-ajalt, et moos saaks ühtlaselt keenud. Eemalda vahukulbiga vaht ning kui moos on moosi nägu, lisa suhkur ja luba magusalõhnalisel hoidisel veidi aega veel potis podiseda.
2. Pane puhtad purgid valmis ning asu neisse seejärel moosi jagama. Kaaneta kinni ning kleebi sildid peale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa