Hoidised  » Moosid ja keedised

Aprikoosimoos porgandiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Maru
Porgandist siiruviiruline, maitselt magus ja marmelaadine. Krõbeda saia kaunis kate, mis sobib hästi ka linnuliha juurde. Kogus 600 ml.
Valmistusaeg: 40-60 min
1. Poolita pestud aprikoosid ning eemalda kivid. Need pista lillepotti ja looda, et peagi kasvavad toas pisikesed aprikoosipuud.
2. Pese, koori ja riivi porgand peeneks pudiks. Vala väiksemasse potti vesi ja porgand ning lase mõnda aega podiseda. Lisa aprikoosid ja sidrunimahl ning keeda tasasel tulel, kuni aprikoosid on pehmed ning kaotanud oma vormi. Kui tekib vahtu, siis korja hoolsalt ära. Lisa moosisuhkur, sega ja lase veel mõnda aega tasasel tulel mulksuda.
3. Vala moos läbikuumutatud purkidesse ja kaaneta. Kui purgid on jahtunud, kleebi peale silt moosi nime ning kuupäevaga. Või seo nööriga silt purgi külge.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa