Hoidised  » Moosid ja keedised

Röstpaprikast ja tšillist moos

Keskmine hinne: 3.77 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Hoolimata moosisest välimusest on tegu mõnusalt vürtsika hoidisega, mis sobib ideaalselt grill-liha või juustu juurde. Kogus 1 liiter.
Valmistusaeg: üle 60 min

45 minutit + 20 minutit ahjus

1. Pane paprikad ahjuplaadile ja rösti 230-kraadises kuumuses 20 minutit, küpsemise ajal keera korra. Tõsta kaussi, kata toidukilega ja lase jahtuda. Eemalda koor ja tükelda.

2. Lõika tšillid pikuti pooleks, eemalda seemned ja haki. Tükelda sibul ja haki küüslauk.

3. Pane röstitud paprikad, tšillid, sibulad ja küüslauk koos veega blenderisse ja püreesta.

4. Kalla püree potti, lisa sool, äädikas ja suhkur. Kuumuta kergelt kogu aeg segades, kuni suhkur ära lahustub.

5. Lase keema ja keeda keskmisel kuumusel 20 minutit, kuni moos on parajalt paks. Tõsta pliidilt, pane purkidesse ja sule.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa