Hoidised  » Moosid ja keedised

Kõrvitsa-õuna-apelsinimoos

Keskmine hinne: 2.19 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Hea lahe moos sobib neile, kes väga magusat moosi ei armasta. Ja moosis saad rikkaliku kõrvitsasaagi hästi ära kasutada.
Valmistusaeg: 40-60 min
1,5 liitrit

1. Keeda kõrvitsatükid väheses vees enam-vähem pehmeks, u15 minutit. Kurna hoolega, lisa puhastatud tükeldatud õunad ja keeda veel 10 minutit.

2. Tambi pudrunuiaga pudruks. Lisa sidruni ja apelsini riivitud koor ja pressitud mahl. Kuumuta keemiseni, lisa suhkur ja sega, kuni see lahustub.

3. Keeda umbes 20 minutit, kuni moos on paksenenud. Jaota hoolega pestud kuumadesse purkidesse.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tipsu25 19.sept 2015 21:35
Kõrvitsa-õuna-
apelsini moos
1