Hoidised  » Moosid ja keedised

Ploomikeedis vanilliga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Angelika Kang Autor: mimmi
Kasuta keedise valmistamiseks üleküpsenud ploome või kreeke. Vanillimaitseline. Eriti hea meki lisab keedisele törts sidrunit.
Kogus: 1 portsjon
Lõika vanillikaun pikisuunas pooleks ja eemalda teelusikaga seemned. Kalla poolitatud ja kividest puhastatud ploomid suurde potti. Lisa vanillikaun ja 3 dl vett. Kuumuta keemiseni ja keeda väiksel tulel 10 minutit. Eemalda vanillikaun. Lisa suhkur ja sidrunimahl. Kuumuta keemiseni, sega pidevalt. Keeda veel 20-30 minutit ja kalla kuumadesse purkidesse. Säilita jahedas. Vanillikauna võib ka edaspidi kasutada, kui ta pärast kasutamist hoolikalt pesta ja kuivatada.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
jabaduu 08.sept 2011 12:56
väga hea tuli,mõnus vaheldus tavapärastele,las-
tele väga maitses
1