Hoidised  » Moosid ja keedised

Pihlakamoos konjakiga

Keskmine hinne: 2.01 Allikas: Maire Suitsu Autor: Toidutare
Pihlakamoos konjakiga.
Kogus: 1 portsjon
2,5 dl vett
1 kg suhkrut
2 l pihlakamarju
3 l vett
0,5 dl konjakit
 
Keeda vett ja suhkrut 10 minutit. Kalla marjad siirupisse ja keeda väikesel kuumusel, kuni marjad tumenevad ehk 12 – 15 minutit. Väldi pikemat keetmist, sest siis eraldub marjadest mahl, marjad muutuvad maitsetuks ja tõmbuvad krimpsu. Lisa alkohol, tõsta moos kohe kuumadesse purkidesse, keera kaaned kinni. Säilita pimedas ja ühtlase temperatuuriga kohas, nt seinakapis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
ek 16.okt 2012 13:54
Mille tarvis 3 l vett?
1