Hoidised  » Moosid ja keedised

Õuna-apelsinimoos

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita
Õuna-apelsinimoos.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Peske õunad, koorige ja tükeldage. Peske apelsinid, koorige ning eraldage viljaliha sektoritena. Pange kõik potti keema, keemise ajal võite lisada apelsinikoori. Seejärel keetke veel kümmekond minutit ja korjake siis apelsinikoored keedisest välja. Nüüd suruge moos läbi sõela, kuumutage veel kord ja pange siis purki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kristi 07.sept 2011 00:44
mina lisasin keenud ja saumikseriga püreestatud keedisele veel rosepipart, veits vürtsi ja kaneeli koori. Supper tulemus.Lisada oleks võinud veel tilk rummi või konjakit.
ulla 03.okt 2010 16:33
õunad koorida, tükeldada.viieliit-
rise potitäie õunatükkide kohta lisada 2 dl vett.keeta,kuni tükid pehmenevad, lisada 1 kg suhkrut,keeta veel, hästi segada.mulle meeldib moos,kus ei ole tükke sees,seetõttu töötlen keedust saumikseriga,kuni tekib ühtlane mass,ilma ühegi tükita.osale moosile panin prooviks väikse tüki ingverit,eriti hea tuli.
Pille 09.sept 2010 13:13
Aga mul jäi liiga vedel:( Miks küll, tegin nii nagu kirjas ja täitsa supp on.
kraaka 17.sept 2009 09:00
väga hea tuli:))apelsin annab super maitse:)
1