Hoidised  » Moosid ja keedised

Rabarberi-, naadi- ja porgandimoos

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kasuta noori rohelisi naadilehti, vanemate taimedega võib moos veidi kiuliseks muutuda.
Kogus: 1 portsjon
Puhasta ja riivi toores porgand. Koori rabarber ja lõika väiksemaks. Lase naadilehed vee alt läbi.
Pane kõik komponendid koos suhkruga potti ja lase keema. Keeda vaiksel tulel umbes 20 minutit.
Kui komponendid on pehmed, püreesta hoidis saumikseriga. Kuumuta purgid ja aseta kuum moos purki ning keera kaas kõvasti kinni. Kui tahad moosi kauem säilitada, võid moosi pärast püreestamist uuesti läbi kuumutada. Naadi asemel võid sama retsepti katsetada ka näiteks nõgesega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa