Uudiskiri Instagram Facebook
 
Moosid ja keedised

Rabarberi-, naadi- ja porgandimoos

Moosid ja keedised

Rabarberi-, naadi- ja porgandimoos

Angelica Udeküll Ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard / ajakiri Naised
Kasuta noori rohelisi naadilehti, vanemate taimedega võib moos veidi kiuliseks muutuda.
Taimetoitlastele
Kiudainerikas
Retsept
portsjonile
1 l Hakitud rabarber
0.5 l Naadilehti
100 g Porgand
250 g Suhkur
Puhasta ja riivi toores porgand. Koori rabarber ja lõika väiksemaks. Lase naadilehed vee alt läbi.
Pane kõik komponendid koos suhkruga potti ja lase keema. Keeda vaiksel tulel umbes 20 minutit.
Kui komponendid on pehmed, püreesta hoidis saumikseriga. Kuumuta purgid ja aseta kuum moos purki ning keera kaas kõvasti kinni. Kui tahad moosi kauem säilitada, võid moosi pärast püreestamist uuesti läbi kuumutada. Naadi asemel võid sama retsepti katsetada ka näiteks nõgesega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes