Hoidised  » Moosid ja keedised

Rabarberi-maasikamoos

Keskmine hinne: 3 Allikas: Ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Aseta rabarber poti põhja ja maasikad peale, sest rabarberist tuleb rohkem vedelikku.
Kogus: 1 portsjon
Koori rabarber ja lõika vars väiksemateks tükkideks, kuid mitte liiga väikesteks.
Puhasta maasikad ja tükelda neljaks.
Poolita vanillikaun pikkupidi.
Pane rabarber, maasikad, vanillikaun ja suhkur potti ning lase keema.
Keeda vaikselt umbes 20 minutit, nii et moos muutub siirupiseks.
Kuumuta purgid, aseta kuum moos purki ja keera kaas kõvasti kinni.

SOOVITUS
* Eemalda keetes kindlasti ka peale tekkiv vaht.
* Enne purki panemist võid vanillikauna eemaldada, sest seistes võib kauna maitse liiga intensiivseks muutuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Susi 15.juuni 2014 19:13
Eriti hea koos vaniljepudingu või riisipudinguga. Soovitan!
thiux 11.juuli 2012 13:08
Mul nagu moosi moodi küll ei tulnud.Pigem rabarber ja maasikas siirupis.Maitsel pole viga,aga tahtsin siiski moosi keeta.Järgmine kord proovin nii,et lisan suhkru hiljem.
F-Moon 25.aug 2010 19:09
Väga hea tuli. sobib purgist söömiseks või kookidesse. pudrule jääb liiga mahedaks :) võib-olla lisaksingi suhkrut juurde järgmine kord!
maamoor 21.juuli 2009 17:13
Olen teinud seda moosi metsmaasikatega ja see sobib väga hästi näit. Napoleoni koogi vahele.
1