Hoidised  » Moosid ja keedised

Tikri-piparmündikeedis

Keskmine hinne: 4.11 Allikas: 100 rooga
Omapärane hoidis, millele annab hõrgu maitse piparmünt.
Kogus: 1 portsjon
Puhasta tikrid, pane koos sidrunimahlaga potti ning keeda tasasel tulel 10 minutit. Lisa suhkur ja keeda pidevalt segades, kuni see sulab. Viimaks pane juurde hakitud piparmündilehed ning sega hoolikalt läbi. Tõsta keedis purkidesse ja sule õhukindlalt.
Kogustest valmib 1,5 liitrit keedist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Janne 07.aug 2011 21:24
Väga maitsev, soovitan kõigile!
Maili 27.juuli 2010 20:49
Mulle tikrimoos maitseb igast asendist, piparmünt andis mõnusa lisaknihvi. Väga hea!
Oijah 21.jaan 2010 19:49
Väga maitsev!
Atsinna 19.aug 2009 09:35
Kuna tikrimoos eriti ei lähe, siis see on igal juhul parem. Muidugi neile, kellele piparmünt maitseb. Kui ei meeldi, siis moosi ei tasu teha. Mina tegin ära ja on hea ning huvitava maitsega. Aga lasin ka saumikseriga püreeks, on ühtlasem. Minul jäi paks, aga suhkrut panin natuke rohkem.
Katre 16.aug 2009 19:09
Mina tegin seda moosi niiviisi, et 2 kg tikrite kohta panin hoopis pool kilo moosisuhkrut ja pool kilo tavalist suhkrut. Pärast piparmündilehtede lisamist ja keetmist lasin moosi saumikseriga püreeks, keetsin veel natuke ja panin purki. Moos tuleb hea ühtlane ning paksem, kui tavalise suhkruga.
suspa 13.aug 2009 18:33
Väga maitsev, enne purkidesse panemist sai kohe mitu lusikatäit nahka pistetud, kuid talvel naudin edasi;)
daskin 11.aug 2009 20:27
Super!
jux 06.aug 2009 08:33
Super hea
tulikuum 02.aug 2009 20:36
Hindan kaa...
tulikuum 02.aug 2009 20:36
Täna tegin esimest korda. Väga maitsev! Kindlasti ei jää see esimeseks korraks...:)
tädi eevi 20.juuni 2009 14:06
Tegin ka möödunud suvel. Võrratu. Sõin pudru peal põhiliselt, aga sobiks ka pidulikumaks kasutamiseks :P
riinula 09.sept 2008 14:54
Tulemus väga omapärase maitsega. Mulle väga meeldis.Köhamoos:)
1