Hoidised  » Moosid ja keedised

Pihlaka-porgandi-õunamoos

Keskmine hinne: 3.55 Allikas: Oma Maitse retseptiraamat Autor: Raili Mikk
Võluväega ja mõrkjalt magushapukas.
Kogus: 1 portsjon
Pane pihlakamarjad enne moosikeetmist ööpäevaks sügavkülma. Keeda marjad koos 100ml veega pehmeks ja püreesta sauseguriga. Pane puhastatud ja tükeldatud porgandid ja õunad ülejäänud veega potti ja keeda pehmeks. Kalla segud kokku ning hauta vaiksel tulel aeg-ajalt liigutades ja vahtu korjates umbes tund aega. Siis alles vala juurde suhkur ja kuumuta veel 10 minutit. Kõige lõpuks lisa münt ja brändi. Tõsta jahtunud moos purkidesse ja sule õhukindlalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
ulps 29.sept 2011 10:17
mulle ja minu tütrele väga meeldib hommikul seda moosi pudru peale panna , kuid pere teisele poolele see üldse ei meeldi.
heljen 29.sept 2010 19:50
Väga hea :Y
1