Hoidised  » Moosid ja keedised

Kreegikeedis karamelliseeritud Kreeka pähklitega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kreeka pähklitega valmistatud hõrk kreegikeedis maitseb hästi saia peal, kuid seda võib panna ka tordi vahele.
Kogus: 1 portsjon
Tükelda kreeka pähklid ja rösti kuival pannil, puista üle 2 sl suhkruga. Kuumuta, kuni suhkur on sulanud ja helepruuniks tõmbunud ehk karamelliseerunud; eemalda tulelt. Pese kreegid ja puhasta kividest. Sega potis kreegid, suhkur ja sidrunimahl, kuumuta pidevalt segades keemiseni. Lase 4 minutit keeda ning lisa siis pähklid. Vala segu steriliseeritud purkidesse ja sule õhukindlalt. Jahutamise ajal pööra purke korduvalt ümber, et moos jääks ühtlane.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa