Hoidised  » Moosid ja keedised

Ploomi-rummikeedis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Ploomi-rummikeedis sarnaneb toormoosiga, kuna selles on nii selgelt tunda värske ploomi maitse.
Kogus: 1 portsjon
Poolita pestud ploomid ja eemalda kivid. Püreesta ploomid köögikombainis või saumikseriga, vala potti. Lisa sidrunimahl ja kuumuta keemiseni. Seejärel lisa moosisuhkur ning keeda 10 minutit. Kalla juurde rumm, lase veel korra keema tõusta. Jahuta 30 minutit ja vala purkidesse, sule õhukindlalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
peeter l. 14.aug 2016 21:51
Rummi tuleb ikka kõvasti panna----0,5 liitrit kuluks ära.
kata 12.sept 2010 19:52
tavalise suhkruga võib jääda väga vedel, muud erinevust ei tule. aga esimese satsi tegin samuti tavalise moosiga ja panin ca 700 gr ning samuti sai väga ok.
kata 12.sept 2010 19:51
supermaitsev moos ja kõlbab ka lastele, sest alkohol keeb välja ja jääb vaid rummi maitse. olen seda juba viimased paar aastat teinud ja kindlasti jätkan - väga-väga maitsev igatahes ja au ning kiitus retsepti väljamõtlejale!
oskamatu 11.sept 2010 09:14
kui ei pane moosisuhkrut, kas tavalist peab rohkem panema?
sophiemol 30.sept 2009 12:16
Ma kasutasin väikest sidrunit, tuli väga hea moos.
Doosekas 16.sept 2009 18:37
Maitsev moos, kuid ühinen arvamusega, et sidrunit võiks natuke vähem panna. Sõber, kes ei teadnud koostist pakkus, et punase sõstra moos:)
pillexas 13.sept 2009 16:02
Väga mõnus moos! Rummi panin natuke rohkem-muidu oli liiga magus.Ploome ei püreestanud ja ikka hea.
lysi 27.aug 2009 09:19
väga põneva maitsega,aga sidrunit võiks natuke vähem olla
JGrinch 26.aug 2009 14:17
alkohol rummist ju aurustub, kui seda keema lasta. maitse jääb ainult juurde
e2p 24.aug 2009 10:45
seda vist lapsele pärast anda ei sobi :)
1