Hoidised  » Moosid ja keedised

Pihlakakeedis

Keskmine hinne: 2.75 Allikas: Ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Keedis on maitsvaks ja tervislikuks lisandiks näiteks ahjulihale, kuid sobib ka magustoitude juurde.

1.  Puhasta pihlakad rootsudest ja mittekvaliteetsetest marjadest.
2.  Pane potti kõik komponendid koos keema.
3.  Keeda madalal tulel umbes 15 minutit.
4.  Eemalda tähtaniis ja püreesta.

 

SOOVITUSED
* Tähtaniisi asemel võid lisada väikese koguse aniisimaitselist likööri.
* Kui soovid keedist pikemalt säilitada, siis kasutada pektiini sisaldavat moosisuhkrut.

Kogustest valmib 3 dl keedist.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa