Hoidised  » Püreed

Hele õunapüree

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kogus: 1 portsjon
Kuna õunad tumenevad tööt lemisel väga kiiresti, eeldab atraktiivse heleda õunapüree saamine kiiret ja läbimõeldud tegutsemist. Puhasta õunad ühekaupa ning lõika nobedasti sektoriteks otse külma, sidrunimahlaga üsna tuntavalt hapustatud vette.
Aja potis 2 dl vett keema ja tõsta õunasektorid vahukulbiga potti. Kata kaanega ning keeda vaiksel tulel olenevalt sordist 5–10 minutit ehk kuni õunad on peaaegu pehmed. Tõsta vahukulbiga välja, lisa sidrunimahl ja püreesta kas köögikombaini, kannmikseri või sauseguri abil. Sega nobedasti juurde suhkur ning paki püree otsekohe karpidesse, jättes umbes viiendiku ulatuses vaba paisumisruumi. Külmuta võimalikult kohe. Püreed võid panna putrude ja pannkookide peale, aga ka müslisegude ja jogurti hulka. Lisa maitse järgi peent, kiiresti lahustuvat suhkrut.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa