Uudiskiri Instagram Facebook
 
Püreed

Pihlaka-õunapüree

Püreed

Pihlaka-õunapüree

Parimad kodused toidud
PrindiSoovita sõbrale
Pihlaka-õunapüree. Hoidis.
Retsept
portsjonile
1 kg õunad
5 dl vesi
600 g suhkur
(säilitusaine)
1 kg Pihlakad
Puhasta ja loputa pihlakad. Pese õunad ning lõika sektoriteks. Pane marjad, õunasektorid ja vesi potti. Keeda kaanega kaetult tasasel tulel, kuni need tunduvad pehmed. Püreesta ning pane segu tagasi potti. Lisa püreele suhkur ja keeda kogu aeg segades 10-15 minutit. Lisa säilitusaine juhendi kohaselt ning pane püree puhastesse kuumadesse purkidesse. Sule need ja aseta jahtununa külma. Pihlakaid ja õunu võib pehmeks aurutada ka mahlaaurutis. Kui õunad on hapud ja pooltoored, saab mahlast hea tarretise.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke