Uudiskiri Instagram Facebook
 
Siirupid

Roosisiirup

Siirupid

Roosisiirup

Toidutare Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
Sobib väga hästi kokteilidesse - segada mineraalvee, valge veini või šampusega ning jäätisega serveerimiseks.
Retsept
250 g Punaseid lõhnavaid roosiõielehti
2.5 dl Vesi
250 g Suhkur
Pane 1/3 õielehtedest keevasse vette ja keeda paar minutit, kuni värv on õielehtedelt kadunud.
Tõsta vahukulbiga kroonlehed välja ja tee sama ülejäänud kroonlehtedega. Sellest saad peale keetmist 1 dl kontsentreeritud roosivett. Lisa suhkur ja lase keema tõusta, sega samaaegselt.
Lisa sidrunimahl ja lase uuesti keema tõusta. Vala siirup pudelisse ja hoia külmkapis.
 

KOMMENTAARID

Mammu 21.aug 2010 14:32
Kui palju sidrunimahla lisada tuleb?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool