Hoidised  » Siirupid

Roosisiirup

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Sobib väga hästi kokteilidesse - segada mineraalvee, valge veini või šampusega ning jäätisega serveerimiseks.
Pane 1/3 õielehtedest keevasse vette ja keeda paar minutit, kuni värv on õielehtedelt kadunud.
Tõsta vahukulbiga kroonlehed välja ja tee sama ülejäänud kroonlehtedega. Sellest saad peale keetmist 1 dl kontsentreeritud roosivett. Lisa suhkur ja lase keema tõusta, sega samaaegselt.
Lisa sidrunimahl ja lase uuesti keema tõusta. Vala siirup pudelisse ja hoia külmkapis.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mammu 21.aug 2010 14:32
Kui palju sidrunimahla lisada tuleb?
1