Hoidised  » Siirupid

Rabarberisiirup

Keskmine hinne: 5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Sobib tarvitada kohe või säilitada pikema ajaliselt.
Vala külm vesi rabarbariviiludele ja hoia kuni järgmise päevani. Keeda ja kurna. Lisa saadud mahlale suhkur ja kuumuta keema. Vala kuumalt purkidesse või pudelitesse ja sulge õhukindlalt, kui soovid siirupit säilitada.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
juuli 18.mai 2015 22:19
Mina aurutan rabarberist mahla ja siis keedan puhta mahla suhkruga siirupiks.
björn 17.juuni 2011 19:17
Tegin ennem siirupi valmis kui retsepti leidsin, sain teada lisaks, et peale suhkru lisamist tuleb keema lasta veel. Aga ma lisasin ka porgandit ja sai väga hea. Oleks ainult rabarberit rohkem :) Aga kui kaua ta säilib siis? Mõned kuud, aasta?
chonka 03.aug 2007 17:04
proovisin teha.Mulle meeldis, ainult väga vähe siirupit saab 1kg-st rabarberist.
1