Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soolamine

Soolatud köögivili

Soolatud köögivilja tarvitatakse suppide, hautatud ja muude toitude maitsestamiseks (siis ei ole vaja toidule lisada soola).

üle 60 min

Retsept
500 g Porgand
400 g Porrulauk
400 g Sellerijuured ja -lehed
400 g Petersellijuured ja -lehed
200 g Sibul
200 g Tomatid
300 kuni 400 g Sool
Riivi või lõika puhastatud köögivili noaga hästi peeneks. Lisa sool, sega. Pane väikestesse purkidesse. Purgid täida ääreni ja sule kohe. Soolatud köögivilja purke hoitakse jahedas kuivas kohas.
 

KOMMENTAARID

krattynkrattyn 05.aug 2005 18:26
sellist asja peaks igas korralikus köögis olema!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes