Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soolamine

Tilli soolamine

Maitselisandiks mitmetele toitudele, kui sügavkülmikusse enam suvesaaki hoidistama ei mahu.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 kg Tillilehed koos vartega
200 g Sool (1 kl)
Pese till, nõruta ja tahenda räti vahel. Peenesta, sega soolaga ja suru tihedalt väikestesse purkidesse, täida nõud ääreni ja sule kohe. Soolatud tilli tarvitamisel ei lisata toidule soola.
 

KOMMENTAARID

lups 13.aug 2005 14:54
Mina ei ole surunud tilli kokku. Panen algul tilli tavaliselt kuhugi kaussi.Lasen vabalt vajuda.Hiljem tõstan tilli purki, aga ei vajuta, vaid raputan (ei lähe siis till "siloks")
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree