Hoidised  » Soolamine

Tilli soolamine

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Maitselisandiks mitmetele toitudele, kui sügavkülmikusse enam suvesaaki hoidistama ei mahu.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Pese till, nõruta ja tahenda räti vahel. Peenesta, sega soolaga ja suru tihedalt väikestesse purkidesse, täida nõud ääreni ja sule kohe. Soolatud tilli tarvitamisel ei lisata toidule soola.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
lups 13.aug 2005 14:54
Mina ei ole surunud tilli kokku. Panen algul tilli tavaliselt kuhugi kaussi.Lasen vabalt vajuda.Hiljem tõstan tilli purki, aga ei vajuta, vaid raputan (ei lähe siis till "siloks")
1