Hommikusöögid

Viinerikuklid juustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Maire Suitsu
Kogus: 4 portsjonit
Lõhesta kuklid ja lao nii alumised kui ka pealmised pooled küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri igale kuklile ketšupit. Lõhesta viinerid pikuti nii, et need jäävad ühest servast kinni. Pane raamatukujuliselt avatud viinerid kummuli ketšupi peale ja kata juustuga. Kuumuta 200° juures 10 minutit, kuni juust sulab ja kuklid on kuumad.
Tõsta pealmise pooled alumiste peale ja serveeri koos lisanditega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
YummyCheese 18.sept 2012 18:56
hakkan käsitöö tunnis neid valmistama :D
Anneye 25.jaan 2012 18:09
NII HEA MAITSEGA!:)
gerru 15.veeb 2011 11:33
väga-väga maitsev
annabel 15.veeb 2011 11:31
mu õele ka maises
annabel 15.veeb 2011 11:31
see on väga hea
1