Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Spinati-juustu-frittata

Hommikusöögid

Spinati-juustu-frittata

Angeelika Kang 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Frittata on paks itaalia köögist pärit omlett, mida võib pakkuda sooja einena koos värske salatiga.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
8 tk Muna
50 g Parmesani (riivitud) v. muud kõvat juustu
1 peotäis Spinatilehti
1 peotäis Basiilik (värske)
sool, must pipar
2 sl Oliiviõli
PEALE
2 sl Parmesani juust (riivitud)
Klopi munad lahti. Lisa riivitud Parmesani juust, spinati- ja basiilikulehed, sool ja must pipar. Kuumuta pannil õli, vala sinna munasegu ja küpseta paar minutit. Kata pann taldrikuga ja kummuta omlett taldrikule. Libista omlett taldrikult tagasi pannile ja küpseta veel paar minutit. Puista omletile riivitud Parmesani juust ja serveeri kohe. Kui kasutad beebispinatit, jäta lehed terveks. Tavalised spinatilehed aga haki väiksemaks. Spinat on tuntud suure raua-, joodi- ja kaaliumiallikana.

KOMMENTAARID

helli 30.juuni 2011 21:59
Mu pojal on 20.sünnipäev sel päeval
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes