Hommikusöögid

Hirsipuder rosinatega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Vanaemadeaegne magustoit, mis maitseb isäranis hästi koos kisselliga.
Kogus: 4 portsjonit
Pese hirss ning pane potti koos sooja vee, suhkru ja rosinatega. Keeda, kuni vesi on imendunud. Mõõda seejärel potti piim ja keeda kaane all 20-25 minutit aeg-ajalt segades. Lõpuks maitsesta vanillsuhkruga. Serveeri hirsiputru kisselliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Tinka 10.nov 2011 11:07
v2ga hea puder :P
kõrend 17.okt 2010 12:48
maitse väga hea ,meenutab kohupiima vahtu vaniljega pere sööb ja kiidab ,keedan mitmendat korda.
1