Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Tatrahelbepuder suvemarjadega

Hommikusöögid

Tatrahelbepuder suvemarjadega

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Värskete marjadega putru võid keeta suvi läbi ja sügiselgi veel. Kõvemad marjad – sõstrad, pohlad, tikrid – lisa koos tatrahelvestega keetmise käigus, pehmed marjad – maasikad, vaarikad, mustikad – sega valmis pudru hulka.

kuni 20 min

15 minutit

Retsept
portsjonile
5 dl Tatrahelbed
1 l vesi
5 dl marjad
1 dl pruun suhkrur (nt. demerara või muscovado)
soola
Kuumuta vesi keemiseni, lisa segades tatrahelbed ja veidi soola. Kui kasutad kõvemaid marju, lisa kohe ka need. Keeda väiksel tulel 4–5 minutit ja maitsesta suhkruga. Kui tarvitad pehmemaid marju, sega need pudrusse koos suhkruga. Tõsta pott pliidilt ning lase roal kaane all veel 5 minutit haududa.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes