Hommikusöögid

Tatrahelbepuder suvemarjadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Värskete marjadega putru võid keeta suvi läbi ja sügiselgi veel. Kõvemad marjad – sõstrad, pohlad, tikrid – lisa koos tatrahelvestega keetmise käigus, pehmed marjad – maasikad, vaarikad, mustikad – sega valmis pudru hulka.
Valmistusaeg: kuni 20 min

15 minutit

Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta vesi keemiseni, lisa segades tatrahelbed ja veidi soola. Kui kasutad kõvemaid marju, lisa kohe ka need. Keeda väiksel tulel 4–5 minutit ja maitsesta suhkruga. Kui tarvitad pehmemaid marju, sega need pudrusse koos suhkruga. Tõsta pott pliidilt ning lase roal kaane all veel 5 minutit haududa.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa