Hommikusöögid

Kaera-juustu ahjukaraskid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kogus: 1 portsjon
Sega küpsetuspulber jahuga. Lisa helbed, sool, suhkur ja riivjuust. Nirista segu peale sulatatud margariin ja lisa piim võimalikult lühida segamisega. Jaga tainas kaheks, tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja patsuta jahuste kätega kaheks 1 cm paksuseks kettaks. Torgi need kahvliga auguliseks
ja küpseta 225° juures 15 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
ulps 26.märts 2011 12:07
oleme tütrega teinud korduvalt seda karaskit ja maitseb hästi vaid siis, kui panna vähem küpsetuspulbrit.
Liis 27.veeb 2011 22:15
Tõesti maitsev, tervislik ning lihtne. Soovitan.
kaiu88 14.sept 2010 19:02
Mulle ka väga meeldis, eriti viis keele alla soojana
rail 13.sept 2010 13:54
Ei olnud kunagi karaskit teinud aga juba mõnda aega olen tahtnud teha ja leidsin nüüd siit sellise retsepti. Tegin ära ja tegin täpselt retsepti järgi s.t.mozzarella juustuga. Sai väga hea. Lihtne teha ja väga maitsev tõesti.
Catarin 28.apr 2010 18:39
Proovisin tavalise riivitud juustuga ka ja sellest ei ole mozzarella omale mingit vastast. Soovitan soojalt mozzarellaga teha:)
Catarin 27.apr 2010 20:02
Olen varemgi karaskit teinud ja ka poest ostnud, kui nii maitsvat pole veel kunagi saanud. Mitte liiga soolane ja hästi pehme ja lihtsalt tõeliselt maitsev:)
1