Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Munaroog vorstiga

Hommikusöögid

Munaroog vorstiga

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Retsept
portsjonile
150 g Pehme keeduvorst
1 tk pisike porrulauk
4 tk keedetud kartulid
2 sl õli
6 tk muna
1 dl vesi
0.5 tl sool
must pipar
2 tk Tomat
1 dl Riivjuust
hakitud till või murulauk
Lõika kartulid ja vorst väikesteks kuubikuteks, porru valge osa aga rõngasteks. Prae vorst laugjaservalisel omletipannil õlis pruuniks. Vähenda kuumust, lisa kartul ja porru ning kuumuta segades veidi aega. Klopi munad lahti, lisa vesi ja sool ning kalla pannile. Liiguta segu alguses põhjast puukahvliga hüübimise ühtlustamiseks. Lase väikesel kuumusel kergelt hüübida. Lao siis pinnale tomativiilud, riputa need üle pipra ja riivjuustuga ning kata pann kaanega. Kui juust on sulanud, riputa pinnale maitserohelist, libista omlett suurele vaagnale ja lõika sektoriteks.

Märksõnad

vorstigamunaroog

KOMMENTAARID

Why 22.jaan 2011 08:53
No kui nii hea siis proovin isegi ehk!:A
Marju 21.sept 2010 11:31
Minumeelest väga hea roog. Lihtne ja hea. Tasub igatahes tegemist.
mmmck 24.veeb 2010 16:57
mm...veits halee ! elab üle,
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool