Hommikusöögid

Kartuli-juustupannkook

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Angeelika Kang
Kogus: 1 portsjon
Kuumuta ahi 225 kraadini. Sega jahu, piim, monad, hakitud küüslauk ja sool. Koori kartulid, riivi ja lisa tainale. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 20 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
soorebane 28.jaan 2009 19:09
Asendasin osa retseptist riivitud porgandiga, sellel lihtsal põhjusel, et kartuleid ei olnud kodus nii palju :) Ei tea kas juurvilja sai liiga palju, sest küpsetis jäi mage. Juustuga ei osanud muud teha, kui segada taignasse. Maitsel polnud viga, aga teisel korral paneks juurde veel pipart, soola ja maitserohelist.
1