Hommikusöögid

Aprikoosi-kaerahelbepuder pähklite ja vahtrasiirupiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kellele tavaline kaerahelbepuder ei maitse, võiks lisada sellele kuivatatud puuvilju ja pähkleid. Maitset lisab ka vahtrasiirup. Üsna toitev puder sobib hästi ka trenniminejatele, kuna täidab kõhu pikaks ajaks.
Kogus: 2 portsjonit
Kuumuta vesi ja piim keemiseni. Lisa kaerahelbed, kaerakliid, sool, suhkur ja hakitud aprikoosid. Keeda kaanega kaetult tasasel tulel umbes 10 minutit. Serveerimisel lisa hakitud pähklid ja vahtrasiirup.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 01.mai 2012 10:19
Soovitan seda teha! Väga maitsekas, enda pere lemmik tänasest (: . Isegi lastele meeldis, see on hea märk :) ,
Kerz 12.dets 2010 13:30
Soovitan kuivatatud aprikoosid eelmisel õhtul sooja vette likku panna, siis on järgmisel hommikul pudru sisse lisamiseks mõnusalt pehmed. Ega palju korraga süüa ei taha, on teine selline hästi toitev puder. Väga maitsev ja hea (võrreldes tavalise kaerahelbepudruga). Kreeka pähklid ja vahtrasiirup sobivad siia oivaliselt! 4
1