Hommikusöögid

Šoti lusikakoogid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Maire Suitsu
Vahvad pisikesed pannkoogid pühapäevahommikuks.
Kogus: 1 portsjon
Sega sidrunimahl toasooja piima hulka ja jäta 5 minutiks hapnema. Sega tainakausis põhjalikult läbi jahu, suhkur, küpsetuspulber ja sooda. Tee segu keskele süvend ning pane sinna lahiklopitud muna, õli ja umbes kolmveerand piimakogusest. Sega ained läbi ja kontrolli taina paksust.
Kui tainas ei voola püstihoitud lusikalt maha, lisa ka ülejäänud piim. Pintselda pann õliga üle ja lase keskmisel kuumusel tuliseks. Võta ühele koogile umbes 2 sl tainast ja küpseta õõnsustega pannil või lase tainakuhjad vajuda lusikalt paarisentimeetriliste vahedega suurele pannile.
Küpseta keskmisel kuumusel umbes minut, pööra siis ringi ja küpseta ka teine külg.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
anon 19.märts 2011 20:21
proovin järgi täna eks näis mis saab, tundub hea ja väärt proovimist.
Sonera 06.nov 2008 20:17
Mulle ei meeldi pärmi maitse, mida olen tundnud pärmipannkook küpsetades. Tegin täpslet selle retsepti järgi ja kui hakata kõike läbi mõtlema,mis mida hävitab siis ei saakski midagi head süüa :P
imestaja 30.okt 2008 13:01
miks on nii söögisooda kui küpsetuspulber? Küpsetuspulber hävitab B rühma vitamiinid, sooda samuti, võib vabalt teha pärmiga
1