Hommikusöögid

Pannkoogirullid

Keskmine hinne: 2.11 Allikas: 100 rooga Autor: Maire Suitsu
leemekuubikust tehtud kuumast puljongist koos pannkoogirullidega saab portsjoni suurusest olenevalt kas maitsva ja hästi kõhtutäitva lõuna või kergema eine.
Prae soovitatavalt juba eelmisel päeval 18 cm põhjaläbimõõduga pannil 8 ülepannikooki ja lao virna; aseta vahele köögipaberi tükid. Täidiseks kuumuta peenestatud sibulat ja paprikakaunu õli ja vee segus madalal kuumusel 5 minutit.
Kalla pannile sõelal loputatud ja nõrutatud oad, lisa hapukoor ja maitseained ning kuumuta vahetevahel segades mõned minutid. Jaga segu pannkookidele, keera need rulli ja lao tihedalt kandilisse ahjuvormi. Raputa rullidele riivitud juustu ning küpseta 200° juures 15 minutit ehk kuni juust sulab.
Hästi sobivad täidiseks ka paksemad, tavalisest vürtsikamaks maitsestatud kastmed koos sõmera riisiga. Viimane peab ilmtingimata olema keedetud väga pehmeks, vastasel juhul imab ta endasse lisaniiskust täidisest, muutes viimase ebameeldivalt kuivaks.
Külmutatud köögiviljasegu sulata minuti jooksul ägedalt keevas vees ja nõruta kohe sõelal täiesti kuivaks; sega juustuga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa