Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Pestoomlett

Hommikusöögid

Pestoomlett

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Itaaliapärasele rohelise pestoga omletile lisab tõhusust sink. Viimase lihvi annab värskelt riivitud parmesani juust. Sama omletti tasub proovida ka punase pestoga.
Retsept
portsjonile
4 tk Muna
4 sl Vesi
sool, must pipar
2 sl Õli
TÄIDIS
2 sl Pesto
100 g Sink
1 tk Punane sibul
2 tk Tomat
1 peotäis või kirsstomatid
Hakitud petersellilehed
25 g Parmesan (riivitud)
Klopi kausis munad, vesi, sool ja pipar. Haki sink ja punane sibul. Prae pannil pestos sinki ja sibulat mõni minut. Tõsta kõrvale ja hoia soojas. Vala pannile õli ja kalla peale munasegu. Kui munasegu hakkab hüübima, tõsta peale singisegu ja poolitatud kirsstomatid. Kata omlett kaanega ja lase hüübida veel paar minutit. Puista üle hakitud peterselli ja riivitud parmesani juustuga.

KOMMENTAARID

Liina 25.veeb 2010 10:42
Täiesti supper-supperhea, meie pere suur lemmik!
helluke 11.veeb 2009 12:30
;)noo sellest võiks kahh suurt asja
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes