Hommikusöögid

Pestoomlett

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Itaaliapärasele rohelise pestoga omletile lisab tõhusust sink. Viimase lihvi annab värskelt riivitud parmesani juust. Sama omletti tasub proovida ka punase pestoga.
Kogus: 2 portsjonit
Klopi kausis munad, vesi, sool ja pipar. Haki sink ja punane sibul. Prae pannil pestos sinki ja sibulat mõni minut. Tõsta kõrvale ja hoia soojas. Vala pannile õli ja kalla peale munasegu. Kui munasegu hakkab hüübima, tõsta peale singisegu ja poolitatud kirsstomatid. Kata omlett kaanega ja lase hüübida veel paar minutit. Puista üle hakitud peterselli ja riivitud parmesani juustuga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Liina 25.veeb 2010 10:42
Täiesti supper-supperhea, meie pere suur lemmik!
helluke 11.veeb 2009 12:30
;)noo sellest võiks kahh suurt asja
1