Hommikusöögid

Hispaania kartuliomlett

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Hispaania kartuliomlett on tõeliselt mehine suutäis neile, kes on harjunud toeka hommikusöögiga. Roa valmimine võtab üsna palju aega, seega oleks kiirel hommikul mõistlik kasutada eelmisest päevast järele jäänud keedetud kartuleid.
Kogus: 4 portsjonit
Koori ja riivi kartulid. Kuumuta pannil õli ja lisa riivitud kartulid. Prae, kuni kartul on küps, kuid ära pruunista. Tõsta kartulid kaussi. Kalla õli pannilt klaasi ja puhasta pann majapidamispaberiga. Kalla 2 spl õli tagasi pannile ja kuumuta. Klopi munad lahti ning maitsesta soola ja pipraga. Lisa kartulisegu.
Kalla segu pannile. Prae 1 minut kõrgel kuumusel, seejärel vähenda kuumust ja küpseta läbi. Aseta suur praetaldrik pannile ja kummuta omlett taldrikule. Lisa pannile veel 2 spl õli ja libista omlett tagasi pannile, küpsenud pool üleval. Prae veel 2-3 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 18.sept 2012 11:49
k.: kodune variant sellest roast käib keedetud kartulitega.
k. 18.sept 2012 11:41
Kas kartulid keeta või mitte? Ühes retseptis on et toored kartulid, teises retseptis, et keedetud...
Raigo03 17.märts 2011 18:19
Just lõpetasin söömise.Esimese korra kohta ylimalt hea.Teen tulevikus kindlasti veel:)
käpard 24.okt 2010 14:25
Mitte ei meenu, kuidas minu Hispaanias elav tuttav seda täpselt valmistas, kuid eriti oluline oli selle juures munakollase ja valge eraldi lisamine (ei mäleta, kas segati kartulid enne ühega neist ja siis lisati äkki teine?). Loomulikult tehakse seda omletti viilutatud kartulitega.
Liisa 12.sept 2010 19:07
Minule küll väga ei maitsenud. Tegin küll enda arust retsepti järgi aga tulemus oli küll mitte väga meeldiv
poismees 01.aug 2009 08:15
hinne kh siis :)
poismees 01.aug 2009 08:15
kartuliga omelt on yllatavalt hea. hommikul juhuslikult tegin ja k6ht ilusti t2is. ise tegun rohkem eestlaste moodi. keedetud kartulid suvaliselt tykeldatud, lisaks veel parajalt viinereid tykeldatud, nii, et pann p6hi oli t2is. praadisin 6rnalt pruunikaks ja lasin jahtuda 20seci. peale valasin omleti segu> 5 muna, 0,3 liitri piima ja tsipa soola. kallasin panni ja panin panni pliidile tagasi, kui enamv2hem pool kihti oli koralikult hyybinud ja alt m6nuslt pruun, siis panin praetaldriku panni ja keerasin panni teistpidi hoides taldrikut kinni, ning libistasin omleti pannile tagasi nii, et pruuniks praetud pool j2i peale. praadisin teise poole kah pruuniks ja oligi valmis. ilma maitseaineteta oli omlet juba nii hea, et polnud vaja midagi lisada. praadisin 6liga loomulikult. Parim poismehe retsept :) retseptid tulevad tyhja k6higa ise enesest ja p2ris head :)
hels 01.mai 2009 09:27
Väga-väga hea, kuigi esimesel korral õnnestus ümber pöörates maha pillata. :).
monika 16.jaan 2009 00:40
vaga maitsev. äitäh
spanish 15.jaan 2009 16:36
Kartul viilutatakse mitte ei riivita, aga muidu maitseb oivalislet
1