Hommikusöögid

Juustukuklid

Keskmine hinne: 4.19 Allikas: 100 rooga Autor: Heivi Peterson
Maitsvad juustukuklid sobivad hästi hommikueineks.
Valmistusaeg:

Ettevalmistusteks 20 minutit + kerkimisaeg + küpsetamiseks 10–15 minutit

Kogus: 1 portsjon
1. Soojenda piim 37 °C-ni. Pudenda pärm kaussi ja lahusta väheses piimas, seejärel kalla juurde ülejäänu. Lisa riivjuustuga segatud jahu ning sega ühtlaseks. Lisa järk-järgult ka toasoe või ja töötle elastseks tainaks.
2. Tõsta tainas sooja kohta ja lase kerkida kahekordseks (umbes 30 minutit).
3. Tõsta kerkinud tainas vähese jahuga ülepuistatud tööpinnale ja sõtku läbi. Vormi tainas piklikuks ning jaga 30 võrdseks osaks. Vormi neist pallikesed, pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja lase kerkida 15 minutit.
4. Küpseta eelsoojendatud ahju keskosas 8–10 minutit. Võta kuklid välja, puista üle riivitud juustuga ja pane ahju tagasi. Küpseta, kuni juust on sulanud (selleks kulub vaid 10–15 sekundit).
Kogustest valmib 30 kuklit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Birgit 13.mai 2011 21:28
Canija - mina elan ka Hispaanias, mis jutt see on, et pärmi ei ole! Käi erinevates poodides, mitmes on! Ma proovin ka homme teha :))
katsetaja 08.okt 2010 12:42
Mina teen ka täna.. proovin panna sisse ka sibulat ja vaatan , mis välja tuleb.. sõin juustu sibula muffineid kunagi ja need olid küll head
Feela 30.mai 2010 15:42
Haahaa retseptis ei olnud,et soola pidi lisama ja ma ei lisandki. Kuklid tulid nagu kuklid ikka,aga magedad.:S
Algaja Pirukamoor 08.jaan 2010 17:50
200g pluss kate (millegi pärast pluss märki ei kuva see lehekülg)
Algaja Pirukamoor 08.jaan 2010 17:49
täpsustus: juustu 200g kate
Algaja Pirukamoor 08.jaan 2010 17:45
Saiad tulid päris head, lisasin pool teelusika täit soola ja juustu panin ikka ca 200g kate. Triinule: soovitan küpsetada 225 kraadi juures.
:) 04.jaan 2010 10:10
minu arvates jäid ka magedad. ning juustu panen ka kõvasti rohkem järgmine kord sisse. meie pere armastab üli juustuseid :)
Salalaa 05.dets 2009 15:24
Mulle ei meeldinud jäid sellised magedad
Triin 07.nov 2009 18:15
Mitme kraadi juures küpsetada tuleks?
NurrMarta 03.okt 2009 11:22
canija - kas tõesti hispaanias pärmi ei ole? Isegi kuivpärmi mitte? Siis peaks ilmselt tegema küpsetuspulbriga saiakesi, mis on veidi erinev retsept. Siin on näiteks üks - juustu ja sibulaga. Analoogseid leiad kindlasti veel. http://www.toiduta-
re.ee/retsept.php?i-
d=7928
canija 02.okt 2009 19:19
Selline probleem ja küsimus, et kuna hispaanias pärmi lihtsalt ei eksisteeri siis millega ma seda asendada saaks, et neid kukkleid teha?
Kukli Maali 15.sept 2009 16:20
Olen mitmeid kordi nüüdseks teinud, nii juustuga ja ilma. Seekord proovin teda viineripirukana teha. Väga hea on!
Boswellia 17.apr 2009 23:26
Pune annab lihtsalt huvitavama maitse. :)
vusserdis 15.apr 2009 11:40
Minul see välja ei tulnud. Ei tea, mis valesti tegin
SAUVINGION 14.apr 2009 14:21
Lisasin veidi vähem piima ,väheke soola ja suhkurt ning punet polnud lisasin hoopis pitsamaitseainet väga head!;)
toreduskuubis 11.apr 2009 19:22
mis see pune seal aitab???:R
Boswellia 10.apr 2009 17:09
Soovitan veidike veel punet sisse panna, väga hea :Y
katrin 09.apr 2009 18:03
väga hea maitse oli ma tegin seda:Y
1