Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Eggah ehk traditsiooniline Pärsia omlett

Hommikusöögid

Eggah ehk traditsiooniline Pärsia omlett

Harri Ilves 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Traditsiooniline pärsia omlett on paks ahjus küpsetatud omlett, millele on lisatud meelepäraseid ürte, spinatit, sibulat, küüslauku, paprikat. Omlett lõigatakse suupärasteks tükkideks.
Retsept
portsjonile
6 tk Muna
2 dl Spinat
sool, pipar
1. Sulata ja nõruta spinat.
2. Klopi munad kausis vispliga lahti.
3. Lisa spinat ja sega.
4. Vala segu võiga määritud ahjuvormi ja küpseta 170-kraadises ahjus 15–20 minutit.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool