Hommikusöögid

Omlett naadiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Soovi korral võib omletti valmistada ka ahjus, kuid siis kasuta raskemat malmpanni.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1.   Lase naat kuumast veest läbi ja haki.
2.   Klopi kausis lahti munad, lisa kloppimise käigus piim ja kõige lõpus naat.
3.   Maitsesta musta pipra ja soolaga.
4.   Prae segu pannil mõlemalt poolt, lisa praadimise käigus petersell.
5.   Serveeri värske murulauguga.
# Naadi asemel sobib omletis kasutada noori nõgeselehti.
# Ideaalsed lisandid on sibul ja paprika, ka liha võib lisada.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa