Hommikusöögid

Täisterajahupuder mustikatega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kogus: 1 portsjon
Aja vesi keema, lisa sool ja vispelda vähehaaval juurde jahu. Hauta madalal kuumusel 20–25 minutit, sega vahetevahel põhjast.
Lisa terved või katkivajutatud marjad ja maitsesta suhkruga. Serveeri kohe.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 31.märts 2011 09:27
Täisterajahu võib olla nii nisu- kui rukkijahu, siia sobiksid hästi mõlemad. Nüüd et jahvatusaste võib täisterajahudel olla üsna erinev, siis hautamise aega soovitaks ikka selle järgi vaadata, mil puder on läbikeenud.
mariell 31.märts 2011 09:07
mis jahu ? 25 min hautada ?
1