Hommikusöögid

Vanaema kohevad pannkoogid

Keskmine hinne: 3.1 Allikas: 100 rooga
Retsept pärineb ühelt armsalt vanaemalt, kes tegi kohevaid pannkooke munakollast ja -valget eraldi vahustades.
Valmistusaeg:

10 min + praadimisaeg

Kogus: 6 portsjonit
Eralda munakollased ja -valged. Klopi rebud suhkruga lahti, lisa keefir või hapupiim, sool ja vähehaaval ka söögisoodaga segatud jahu. Vahusta eraldi munavalged ning lisa tainale, tõsta ettevaatlikult segamini. Küpseta väikesed pannkoogid, serveeri jäätise, moosi või suhkruga.
Kogustest valmib ca 30 pannkooki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
krissu 01.mai 2010 13:06
mul jäid seest nii toored :S:S pealt peaaegu kõrbend, seest ikka toores, milles asi ?
Karl 18.apr 2010 19:25
Täna hommikul sõin neid. Super head olid. Retsepti sain aga Pereköök´ist.
OnuJack 21.märts 2010 20:57
Ei ole nii kohevaid/maitsvaid kooke varem söönud :) Kuna ei olnud söögisoodat käepärast ja samuti ei keefiri ega hapupiima, kasutasin 500g hapukoort ja 0,5l 1,5 pastöriseeritud piima. Samuti kasutasin küpsetuspulbrit söögisooda asemel - 3tl riivisin ühe õuna ka juurde. Vääga maitsev igatahes :)
Anni 06.märts 2010 14:06
Väga head koogi. Mina lasin veel keefiril, sooda ja suhkrul pool tundi seista ning lisasin vees leotatud rosinaid. Ilusad kohavad!
Pyhak 21.veeb 2010 16:39
Esimene kordv äga välja ei tulnud, aga teine kord tulid ideaalsed! Poolest portsust on paras kahele inimesele.
marju 07.veeb 2010 12:55
väga head tulid;)
Täheke 05.veeb 2010 23:14
Täpselt, siidised, pehmed. kerged ja õhulised pannkoogid. Maitsvad ja head. Tegin pool kogust ja on ühele inimesele palju. Pool kogust pigem 2 -3 inimesele, oleneb muidugi ka söögiisust ja inimesest :) Soovitan soojalt, tehke ja te ei kahetse ning teete veel! :)
Karo 03.veeb 2010 20:11
väga head :)
diinah 17.jaan 2010 13:02
eks võib ka piimaga, aga usun, et kohevaks teeb pannkoogi just hapupiim ja söögisooda koos. rõõsast piimast tehakse rohkem õhemaid pannkooke.
MINU232 17.jaan 2010 12:52
kas neid võib piimaga teha
Ave 03.jaan 2010 14:43
Tulen just esimese pannitäie maiustamiselt. Taigen on pehme, siidine, samasugused ka koogid.
Marju 03.jaan 2010 11:11
Need on parimad pannkoogid, mida ma kunagi teinud ja saanud olen. Tõesti head. Ja minul tuleb küll 30 pannkoogi kanti neid alati, oleneb lihtsalt kui suured teha :)
pillapalla 26.dets 2009 04:08
Kas keefiri/hapupiima asemel võiks ka maitsestamata jogurtit kasutada? Või kas on ka võiamlik kuidagi ise hapupiima valmistada? Siin poelettidel pole kahjuks kumbagi :(
Atsinna 21.dets 2009 10:53
Pannkoogid on väga head, kuid sellest taigna kogusest ei saanud ca 30 pannkooki, vaid täpselt 90 lusikapannkooki. Supilusikatäis taigent = 1 pannkook.
Leanika 17.dets 2009 16:32
Hinne ka
Leanika 17.dets 2009 16:31
MIna tegin piimaga ja munavalgei eraldi ei vahustanud, sellegi poolest tulid õrnalt kohevad:)
ki 14.dets 2009 21:03
ma tegin poole kogusest ja panin 3 muna, kahega jäid nõrgad alguses. vanilliini ka pange!
gertsu 14.dets 2009 19:18
Olen neid pannkooke juba mitu aastat teinud kui selle retsepti sain pereköögist ja need on tõesti ime maitsvad ja kohevad:P
Kiisusipsik 13.dets 2009 14:00
Mina alles hiljuti avastasin enda jaoks, et keefirga pannkooke tehes tulevad kohevad pannkoogid.. eks natuke kohevust annab kindlasti ka munavalge ja kollase eraldi vahustamine.. aga mulle tundub, et keefiril selles isegi suurem roll ;)
Väike küpsetaja 11.dets 2009 15:40
Tegin neid ükspäev ;munavalge ja-kollase eraldi vahustamine teeb pannkoogid tõesti kohevaks:) Väga maitsvad:D