Hommikusöögid

Kodujuustutäidisega omlett

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Maitsva ja toeka hommikusöögi saad omletti tehes. Pane vahele kodujuustu, ürte ja riivjuustu ning omlett saab mahlane ja hea. Suvisel ajal lisa sinna ka tükeldatud kodumaist tomatit. Serveeri kõrvale värsket rohelist salatit, nii saad tegusaks päevaks vajalikud hommikused vitamiinid.
Valmistusaeg: kuni 20 min

Valmistamisaeg 10 minutit

Kogus: 1 portsjon
Puhasta sibul, lõika sektoriteks ja seejärel õhukesteks ribadeks. Kuumuta minut aega pannil õlis ja lisa vähese soolaga lahtiklopitud muna-piimasegu. Kuumuta madalal kuumusel, kuni omlett hüübib. Kergita omletti äärtest pisut pannilabidaga, et keskmine vedelam osa valguks panni äärtele. Kui muna on peaaegu hüübinud, puista ühele omletipoolele riivjuust, petersell, till ja kodujuust. Keera teine omletipool täidisele peale. Keera kuumus maha ja lase veel mõni minut kaane all haududa, kuni juust sulab. Jahvata peale soola ja pipart. Kummuta taldrikule ja tõsta kõrvale värsket salatit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mmmerlekas 23.okt 2011 10:24
Teistkorda küll enam ei tee
Mmmerlekas 23.okt 2011 10:24
Teistkorda küll enam ei tee
Maarja 13.juuli 2011 15:22
Algul kartsin, et piima kogus liiga suur, kuid täitsa õige oli - mõnus-mahe-mahlane omlett tuli. Peale haudumist tuleb natuke kaaneta jahtuda ka lasta.. muidu muutub kõik muna-juustu pudruks. Hea ja maitsev vaheldus:) Ma ei ütleks, et ülinärb sööja oleksin, kuid 2 portsu=meie puhul suvisel ajal vist 4 portsuga (kui värsket salatit ja pisike vorstike kõrvale pakkuda). Päris hea võib olla kui vahele ka nt sinki, (päiksekuivatatud) tomateid panna.
arxitibi 20.nov 2010 10:45
Maitsev!
1