Hommikusöögid

Kama-mustikapannkoogid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Paksemaid lusikapannkooke küpseta üle ahjus või siis veidi madalamal pliidikuumusel kui õhukesi pannkooke.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 3 portsjonit
1. Klopi munad suhkruga lahti.
2. Sega omavahel kuivained.
3. Lisa munade hulka jogurt ja seejärel kuivained.
4. Jäta tainas mõneks hetkeks paisuma.
5. Küpseta kuumal pannil õlis supilusikasuurused pannkoogid.
6. Lisandiks sobib sellistele pannkookidele hästi hapukoor. Marjasõbrad lisagu juurde värskeid või sügavkülmast võetud mustikaid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Tequila28 13.nov 2012 21:25
tegin vaarikajogurtiga ning söin neid vaarikatega - minule maitsesid :)
Brüleekreem 19.veeb 2011 10:13
Mõnus vaheldus tavalistele pannkookidele. Suhkrut läks mul suti palju, ju see retseptis nädatud 2 spl olnuks paras. Tegin nisujahuga. Said sellised mõnusa paksusega pannkoogid. Perele maitsesid.
1