Hommikusöögid

Üks väga hea puder

Keskmine hinne: 3.22 Allikas: Ajakirjade Kirjastus Autor: Hele-Mai Alamaa
Rikkalik kaerahelbepuder meelitab putru sööma ka kõige piredamad pereliikmed.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Lase vesi keema tõusta ning lisa helbed ja müsli. Müsli võib olla mõni selline, mis on kappi seisma jäänud ja mida niisama enam ei taheta. Pähklitega, rosinatega, puuviljatükkidega müsli
teeb pudru eriti hõrguks ja krõmpsuks. Keeda madalal tulel paraja konsistentsini. Tükelda banaan ja ploomid. Keera tuli ära, lisa või, kaneel, ploomid ja banaanid ning jäta kümneks minutiks kaane alla tõmbama. Peale nirista mett ning puista mandlilaaste ja ploomipoolikuid. Meie kodus kutsutakse seda India pudruks, kes seda enam mäletab, miks just nii.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
raindapon 25.veeb 2011 13:03
Tõesti oma nimevääriline puder sai, kuid banaani asemel soovitan tükeldada üks õun, mille võib lisada ka juba pudru keemise ajal, siis saavad õuna tükid mõnusalt pehmed. Kuna retsepti kohaselt saab puder ise suhteliselt magus, siis serveerimisel võiks lisada hapukamat moosi, näiteks pohla või pohla-õuna. Sinu fantaasiale piiranguid peaaegu pole. Mõru kohvi või külma piimaga see maitseb hääää.
1