Hommikusöögid

Tatrapuder köögiviljadega

Keskmine hinne: 3.17 Allikas: Hõbedaste aastate kokaraamat Autor: Margus Tamm
Tatrale köögivilja ja sinki lisades saab tavalisest hommikupudrust korralik pearoog. Anna pudrule aega rahulikult ahjus haududa, et maitsed ühtlustuda saaksid.
Kogus: 4 portsjonit
Puhasta ja tükelda porgandid, sibulad ja kaalikas ning prae need ahjunõu põhjas väheses võis koos tatra ja tükeldatud singiga läbi. Vala peale nii palu vett, et tatar ja köögiviljad saaksid kaetud. Sega puder korraks läbi ja pane 180-kraadisesse praeahju 40-45 minutiks küpsema. Kui tatar on pehme, võta pott ahjust välja, vala pudrule hulka piim ja pane see veel viieks minutiks ahju hauduma. Serveerimisel lisa pudrule võitükid ja puista pudrule maitserohelist.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Urve 03.märts 2015 01:29
Proovisin kaalika asemel suvikõrvitsaga, sobis hästi.
Anni 22.aug 2014 18:08
väga maitsev.
.. 13.jaan 2013 09:24
olen tatraputru teinud aastaid külmutatud köögivilja segudega. on samuti maitsvad,kaalikaga pole proovinud,aga kindlasti katsetan.
pärnakas 12.jaan 2013 15:05
Tervislik ja toitev!
R. 08.jaan 2013 23:13
Kaalikal ja kaalikal on ikka vaks vahet, ma rõhutaks, et see peaks olema ikka üks pisike kaalikas - minul läks liiga kaalikaseks... Aga muidu muidugi hää lihtne toit.
ABKT 16.juuni 2011 15:54
Tatar on alati asi mis,mulle meeldib!
kristiina 31.jaan 2011 18:06
väga maitsev toit.tatart on piisavalt ja ka köögiviljad on maitsvad.
1