Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Magus kõrvitsa-maisimannapuder

Hommikusöögid

Magus kõrvitsa-maisimannapuder

Angelica Udeküll Ajakirjade Kirjastus
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Sandra Urvak, Toomas Tuul
Kõrvits on köögivili, mida võiks peaaegu ravimiks pidada. Sisaldades ohtralt mineraalaineid, eriti kaaliumi, sobivad kõrvitsaroad eriti hästi neile, kes toidu abil oma südame tervist hoida tahavad.

20-40 min

Retsept
portsjonile
400 g Kõrvits
2 dl Õunamahl (või segumahl)
2 spl Maisimanna
0.5 tl Ingver (riivitud)
2 spl Sojakoor
0.5 spl Sidrunimahl
Sool
2 spl Kõrvitsaseemned
Koori ja tükelda kõrvits ning pane koos mahlaga keema. Kui need on poolpehmed, sõritsa pidevalt putru segades sisse maisimanna. Lisa siis riivitud ingver, soovi korral sojakoor ja maitsesta vähese soolaga. Hauta putru 15-20 minutit. Serveerides puista pudrule röstitud kõrvitsaseemneid.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes