Hommikusöögid

Ricotta ja parmesani juustu pirukad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Väikesed itaaliapärased minipirukad sobivad hästi nii väikeseks vahepalaks, supikõrvaseks kui ka külmlauale. Maitsevad hästi nii soojalt kui külmalt.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Sega vispli või lusikaga kausis ricotta (või kodujuust), muna, Parmesan ja sidrunilt riivitud koor. Maitsesta pune, soola ja pipraga. Jaga tainas paberist vormidega vooderdatud muffinipanni pesadesse. Poolita tomatid ja vajuta, lõikepool peal, tainasse. Küpseta 200-kraadises ahjus 15–20 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kessukas25 12.mai 2011 14:54
Kuidagi kuivad jäid.Ei olnud mingi eriline maitseelamus.
säutsmoonik 29.apr 2011 18:53
Tegin kodujuustuga ja jäi väga vesine - leotas paberist muffinivormid läbi ja ei saanud sealt enam kätte :( maitsekooslus on muidu hea, aga järgmine kord proovin ehk jahu ja küpsetuspulbriga
1