Hommikusöögid

Riisipuder rabarberiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pudrud Autor: Pille Enden
Kerge puder sobib hästi nii magustoiduks kui hommikusöögiks. Samamoodi võid putru valmistada suvel ka tikrite ja muude hapukate lisanditega.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta vesi keemiseni. Mõõda riis potti, pane kaas peale ning hauta väiksel tulel 20–25 minutit. Lisa õhukeselt viilutatud rabarber, pruun suhkur, siirup, kaneel ja terake soola. Hauta putru veel 10 minutit ehk kuni riis on küps.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
lutiii 10.juuni 2011 11:16
Väga maitsev ja rabarberiga sobivad väga hästi ka teised pudruhelbed. Meie pere igahommikune traditsioon on rabarberist putru keeta, kui teist nii uhkesti käepärast on. :)
1